Ubisoft

Ubisoft skal snart holde sitt eget «E3-show»

Lover store avsløringer.

Illustrasjonsbilde hentet fra Ubisofts E3-presentasjon i fjor.
Ubisoft

Koronakrisen har ført til at svært mange arrangementer har blitt avlyst et stykke inn i fremtiden, og spillbransjen er intet unntak. Diverse digitale erstatninger har dog kommet på plass, og nå har Ubisoft kunngjort sitt alternativ.

På sine hjemmesider har den franske spillgiganten dratt sløret av noe de kaller Ubisoft Forward, som skal gå av stabelen 12. juli.

Ubisoft Forward beskrives av selskapet selv om et show i E3-stil og skal by på «massevis av eksklusive spillnyheter, avsløringer og mye mer».

Ubisoft

Stortitler på vei

Stort mer informasjon enn dette ville ikke Ubisoft dele i denne omgang, men det er ikke umulig at vi blant annet vil få se mer fra Assassin's Creed: Valhalla.

Som Gamer.no rapporterte nylig har Ubisoft allerede anerkjent klagene fra spillere om at den nylig publiserte traileren fra det nye Assassin's Creed-spillet ikke viste oss det den lovet.

– Dere forventet med rette å se mer i dag. Vi har en lang markedsføringskampanje foran oss, dere vil se mer dybde-gameplay og få mye mer informasjon om spillet, skrev kreativ sjef for Assassin's Creed: Valhalla, Ashraf Ismail, på Twitter.

Selskapet har allerede bekreftet at de har fem stortitler på vei i inneværende regnskapsår. Tre av disse er Watch Dogs Legion, Gods & Monsters og Rainbow Six Quarantine, som altså alle har en viss sannsynlighet for å bli vist frem på Ubisoft Forward-showet.

Ubisoft har tidligere sluppet flere hint om Splinter Cell-serien, og bekreftet i høst at det «jobbes med merkevaren Splinter Cell» – men hvorvidt Ubisoft vil komme med noen kunngjøringer i denne forbindelse er høyst uvisst.

Les også: Stor klagestorm etter Xbox Series X-presentasjonen »

Siste fra forsiden