Nå kan man endelig oppdage og fange legendariske monstre i Pokémon Go

Tidligere denne uken ble det kjent at legendariske Pokémon omsider var på vei til mobilspillet Pokémon Go. Det hele ble annonsert som en del av den første Pokémon Go-festivalen i Chicago, Pokémon Go Fest, hvor de oppmøtte skulle få æren av å være de første med mulighet til å fange de ytterst sjeldne lommemonstrene.

Dette gikk ikke helt som planlagt, da generelle tilkoblingsproblemer førte til at svært få fikk anledning til å fange, eller i det hele tatt se, noe som helst i spillet.

Lugia (t.v.) er nå tilgjengelig via spesielle «raid»-kamper i spillet. Vi vet foreløpig ikke når motparten Ho-Oh dukker opp.
Game Freak

Havets vokter er først ut

Legendariske Pokémon har likevel blitt lansert, og den aller første som blir tilgjengelig i det fri er ingen ringere enn Lugia. Den enorme, sølvfargede fugleskikkelsen dukket opp i spillseriens andre generasjon, og var da en av maskotene for Pokémon Silver og Pokémon Gold.

I spill- og filmserien er den kjent som havets vokter, og er da den eneste som kan kontrollere den legendariske fugletrioen, Articuno, Zapdos og Moltres. Det var lenge tenkt at nettopp disse skulle bli de første legendariske monstrene som ble tilgjengelig i spillet, men slik ble det altså ikke.

Disse er likevel også på vei, og isfuglen Articuno vil være den neste skapningen som blir sluppet ut av legendeburet.

Den andre Pokémon-generasjonen (her representert av Cyndaquil, Chikorita og Totodile) ble lansert tidligere i år.
Game Freak

Lugia vil på sin dukke opp i forskjellige «raid»-kamper verden over i løpet av de neste par dagene. Om den blir mulig å få tak i etter dette, er ikke godt å si.

Stadig noe nytt

Pokémon Go lar deg oppdage og fange Pokémon via mobilen din mens du beveger deg omkring i den virkelige verden. Spillet tok verden med storm da det ble lansert i fjor sommer, og har fortsatt mange engasjerte tilhengere.

Opplevelsen blir også stadig oppdatert med nytt innhold, slik som de tidligere nevnte «raid»-kampene og den andre Pokémon-generasjonen som dukket opp tidligere i år.

Ved siden av de nye legendene, har det også blitt lovet flerspillerkamper:
Pokémon Go får spiller-mot-spiller-kamper i sommer »

Siste fra forsiden