Pokémon Go får spiller-mot-spiller-kamper til sommeren

Legendariske Pokémon er omsider også på vei til mobilspillet.

Niantic

I juli er det ett år siden Pokémon Gosendte millioner av mennesker ut i verden på leting etter små monstre. Mobilspillets glansdager er for lengst over, men Niantic har ikke gitt opp håpet om å fornye vår interesse i Pokémon-jakt.

Til sommeren kan man kjempe mot andre spillere i Pokémon Go.
Niantic

Nå lader utvikleren tilsynelatende opp til nok en stor Pokémon Go-sommer, med både spiller-mot-spiller-kamper og legendariske monstre.

Etterlengtede funksjoner

Nyheten kommer frem i et intervju med Niantic-sjef Mathieu de Fayet, i den brasilianske avisen O Globo (via Go Nintendo). Til tillegg til å røpe noe av innholdet som er på vei, forklarte han også hvorfor vi har måttet vente så lenge på å få de etterlengtede funksjonene:

– På grunn av spillets suksess ble vi nødt til å utsette noen planlagte nyvinninger. Akkurat nå jobber vi med noen som kommer til sommeren, som for eksempel å gjøre valget av lag viktigere, lansering av legendariske Pokémon og spiller-mot-spiller, sa de Fayet.

Håpet for utvikleren er at spillere vil fortsette å komme tilbake til Pokémon Go dersom de får flere muligheter til å spille sammen. Det var i hvert fall erfaringen med Niantics forrige spill – Ingress:

– En ting vi lærte med Ingress var at spillet kan overleve dersom vi er i stand til å skape sosial interaksjon mellom spillere, og vi jobber med å få til det, avsluttet han.

Er det kommende innholdet nok til å lokke deg tilbake til Pokémon Go?
Del gjerne din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Siste fra forsiden