Nå kommer den oppussede versjonen av Burnout Paradise til PC

I februar i år meldte vi at Burnout Paradise skulle komme i oppusset versjon til PlayStation 4 og Xbox One, og nå kommer det omsider også til PC.

Criterion Games har nemlig kunngjort at PC-versjonen av Burnout Paradise Remastered slippes 21. august. Om du har Origin Access eller Premier kan spillet spilles allerede nå.

Den nye versjonen kommer med alt ekstrainnholdet som ble sluppet i den såkalte «Year of Paradise»-pakken, som inneholder til sammen åtte utvidelser til spillet. En trailer fra nyversjonen ser du øverst i artikkelen.

Tekniske forbedringer og 4K

Criterion Games

Remastered-versjonen byr også på diverse tekniske forbedringer som gir bedre visuell kvalitet, deriblant høyere oppløsning på teksturer og mer. Som på Xbox One X og PlayStation 4 Pro kan PC-versjonen også kjøre spillet i 4K-oppløsning.

Burnout Paradise ble opprinnelig lansert i 2008 til PlayStation 3 og Xbox 360, og litt senere til PC. Spillet er det femte i Criterion Games' Burnout-serie og skiller seg fra de foregående spillene i serien ved at det byr på en åpen og sømløs by-arena som inneholder en rekke aktiviteter man kan ta del i.

Spillet ble svært godt mottatt da det kom ut, og også her på verket fikk spillet mye ros av vår anmelder, som endte med å tildele spillet 8 av 10 poeng.

– Vakre Burnout Paradise er helt der oppe blant de beste titlene i serien. Dette er en øvelse i bilfrihet som mangler sidestykke. Både lokalt og over nett føles Paradise sømløst, grenseløst og uhyre underholdende, skrev vår mann i anmeldelsen.

Les også: Ny Battlefield V-trailer viser oss litt av alt »

Siste fra forsiden