Ny Battlefield V-trailer viser oss litt av alt

Trolig også Battle Royale-modusen.

Gamescom-messen står nå for døren, og i den forbindelse har EA nå sluppet en ny trailer fra spillet som representerer en aldri så liten miks av alt spillet har å by på nå det lanseres til høsten. Traileren ser du øverst.

Vi får se både klipp fra nærkamper, flykamper og utdrag fra flere av flerspillerkartene man kan bryne seg på i Battlefield V. Ikke minst serveres vi det som ser ut som et glimt fra Battle Royale-modusen i form av en diger ring av ild som omkranser spillerne.

EA

Lovende

Battlefield V ble først avduket i mai. Igjen skal vi tilbake til 2. verdenskrig, men fokuset skal ligge på steder som ikke har fått så mye fokus til nå. Faktisk skal vi i War Story-modusen få spille som en norsk kvinne i Norge, noe som selvfølgelig blir ekstra spennende for oss her på berget.

Ellers dropper EA «premium pass» og gjør alle fremtidige kart og modi gratis, sånn at alle som spiller får tilgang til det samme. I tillegg droppes alle former for «loot boxes» – både av den kosmetiske sorten, og av sorten som påvirker spillet.

Vi tok en sniktitt på Battlefield V i juli, og satt igjen med med et godt inntrykk til tross for at spillet som ventet resirkulerer mange elementer fra tidligere titler i serien.

– Det audiovisuelle er som vanlig i en klasse for seg selv, og når det røyner på som verst føler man seg virkelig som en viktig og avgjørende del av de enorme kampene. [...] Det er rett og slett bare utrolig gøyalt å spille, og jeg kan knapt vente med å sette klørne i den endelige utgaven av spillet, skrev vår utsendte om spillet.

Battlefield V slippes 19. oktober, til PC, PlayStation 4 og Xbox One. En prøveutgave av spillet blir tilgjengelig på Origin og EA Access fra 11. oktober.

Les også: Slik blir bilkampene i Rage 2 »

Siste fra forsiden