Slik ser den oppussede utgaven av Burnout Paradise ut

Burnout Paradise Remastered leverer 4K og alt ekstrainnhold.

EA har nå kunngjort at en ny og restaurert utgave av deres kritikerroste bilspill Burnout Paradise skal slippes til dagens konsollgenerasjon. Burnout Paradise Remastered, som den nye versjonen heter, slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 16. mars i år.

Den nye versjonen kommer med alt ekstrainnholdet som ble sluppet i den såkalte «Year of Paradise»-pakken, som inneholder til sammen åtte utvidelser til spillet. En trailer fra nyversjonen ser du øverst i artikkelen.

EA

Kritikerrost bilspill

EA kan også opplyse om at spillet får støtte for 4K-oppløsning på Xbox One X og PlayStation 4 Pro. En PC-versjon av det oppussede spillet skal for øvrig være på vei, men det er uvisst når denne skal ankomme markedet.

Burnout Paradise ble lansert i 2008 til PlayStation 3 og Xbox 360, og litt senere til PC. Spillet er det femte i Criterion Games' Burnout-serie og skiller seg fra de foregående spillene i serien ved at det byr på en åpen og sømløs by-arena som inneholder en rekke aktiviteter man kan ta del i.

Spillet ble svært godt mottatt da det kom ut, og også her på verket fikk spillet mye ros av vår anmelder, som endte med å tildele spillet 8 av 10 poeng.

– Vakre Burnout Paradise er helt der oppe blant de beste titlene i serien. Dette er en øvelse i bilfrihet som mangler sidestykke. Både lokalt og over nett føles Paradise sømløst, grenseløst og uhyre underholdende, skrev vår mann i anmeldelsen.

Et annet bilspill har også blitt oppdatert nylig: Nå ser Forza Horizon 3 veldig pent ut på Xbox One X »

Siste fra forsiden