Nå kommer det enda en Doom-film

Blir den bedre denne gangen?

Id Software

Det første forsøket på en filmatisering av det legendariske skytespillet Doom gikk ikke så fryktelig bra, men det hindrer visst ikke håpefulle filmskapere i å prøve igjen. Filmstudioet Universal Pictures har nemlig bekreftet overfor magasinet Variety at en ny Doom-film er på vei.

Filmen får den danskfødte skuespillerinnen Nina Bergman i en av rollene. Bergman, som også er medlem i et rockeband ved navn Letters from the Fire, la selv ut en Twitter-melding hvor hun bekrefter at hun er hyret for en rolle i Doom-filmen.

Trolig rett på DVD

Det er uvisst i hvilken grad den nye Doom-filmen skal etterligne spillet. Skjermbildet er hentet fra det seneste Doom-spillet fra 2016.
Id Software

Den nye filmatiseringen av Doom skal produseres av Universal 1440 Entertainment, som hovedsakelig produserer filmer som går rett på DVD og strømmetjenester, og som ikke vises på kino.

Det betyr at Doom-filmen trolig vil dukke opp på Netflix eller lignende tjenester, og blir dermed tilsynelatende ingen stor produksjon, uten at det trenger å bety at den blir dårlig. Utover dette er ennå få detaljer som foreligger om filmen, annet enn at den ifølge Bergman skal få en «superkul» regissør.

Forrige gang skytespillet ble filmatisert var i 2005, med Dwayne «The Rock» Johnson i en av hovedrollene. Denne filmen hadde et relativt høyt budsjett og gikk med underskudd da den ble lansert. Den fikk også høyst laber mottakelse blant anmeldere, med en poengsum på 34 hos Metacritic.

Nå skal The Division også bli til film: Regissøren er nå avslørt »

Siste fra forsiden