League of Legends - Teamfight Tactics

Nå kommer League of Legends til konsoll og mobil

Riot bringer også Teamfight Tactics til iOS og Android.

I forbindelse med League of Legends' tiårsdag, har Riot Games dratt sløret av en drøss med nyheter knyttet til spillets univers. Blant annet kunngjorde utvikleren en ny variant av hovedspillet, kalt League of Legends: Wild Rift, som bringer MOBA-opplevelsen til konsoll og mobil.

League of Legends: Wild Rift. (Video: Riot)

Som Riot forteller vil Wild Rift i hovedsak fungere akkurat som hovedspillet, med kjente verdener, figurer og moduser. Teamet har riktignok bygget opp denne versjonen helt fra bunnen, og her venter blant annet nye modeller, animasjoner, systemer og mer. Det påpekes videre at mobil- og konsollversjonene ikke vil tilby kryssplattformspilling med den eksisterende PC-versjonen.

Etter planen skal Wild Rift rulles ut en gang i løpet av 2020. Noen mer presis slippdato fremkom ikke, men ivrige spillere kan forhåndsregistrere seg på Android nå og på iOS om ikke veldig lenge. Hva konsoll angår var Riot enda mer vag, og nyheter om lansering kommer først senere i 2020.

Teamfight Tactics til mobil

Gode nyheter for Teamfight Tactics-fans. (Video: Riot)

Videre kunne Riot avduke en egen mobilversjon av auto battler-spillet Teamfight Tactics. Ifølge utvikleren er dette noe spillere har mast om lenge, og etter noen planlagte betatester i desember er målet å slippe fullversjonen til Android og iOS tidlig 2020.

I motsetning til Wild Rift vil Teamfight Tactics på mobil få full støtte for spilling på tvers av plattformer. Dermed kan du også ta med deg all fremdrift uansett om du spiller på farten eller hjemme på PC-en.

Mobilversjonen ble kunngjort sammen med en omfattende overhaling av Teamfight Tactics. I oktober ruller Riot ut Rise of the Elements, en helt ny sesong for spillet som bytter ut en haug med spillets helter og mekanikker.

Siste fra forsiden