PlayStation Now til Norge

Nå kommer PlayStation Now til Norge

Sonys strømmetjeneste inviterer til betatest i februar.

Sony

«Bedre sent enn aldri» er det noe som heter, og nå skal PlayStation 4-eiere i Norge snart få teste om det ordtaket stemmer. Onsdag kunngjorde Sony at strømmetjenesten PlayStation Now er på vei til vår del av verden, nesten fire år etter at den først ble lansert i Europa.

Sony er omsider klar til å rulle ut PlayStation Now-tjenesten i Norge.
Sony

Lanseringsdatoen for tjenesten er enda ikke satt, men før vi kommer så langt vil Sony avholde en betatest for utvalgte brukere. Alle som er interesserte kan besøke PlayStations nettsider for å melde seg på til testen, som etter planen starter i begynnelsen av februar.

Mens PlayStation Now også er tilgjengelig på PC i andre deler av verden, påpeker Sony at den norske betaen i første omgang bare er for de med PlayStation 4. PC-spillere vil også få slippe til etter hvert, men når det blir er uvisst.

Spill nye og gamle titler over nettet

Med et PlayStation Now-abonnement får PlayStation-fans tilgang på hundrevis spill for PlayStation 4, PlayStation 3 og PlayStation 2. Listen inkluderer klassikere som de tre første Uncharted-spillene, Red Dead Redemption, en bunke God of War-innslag, Journey og en haug med andre spill som du kan bla gjennom på PlayStation.com.

Samtlige titler kan strømmes over Internett, mens mange av PlayStation 4-spillene kan lastes ned til konsollen din og spilles så lenge abonnementet er aktivt. Du kan lese mer om hvordan PlayStation Now fungerer på tjenestens nettsider.

Microsoft satser også på strømming av spill.
Vår skribent er ikke sikker på at utviklingen blir positiv for alle »

Siste fra forsiden