PlayStation Now

Nå kan du spille PlayStation Now

Sonys strømmetjeneste for spill slippes endelig i Norge.

Nå er PlayStation Now kommet til Norge.
Sony

PlayStation Now er en strømmetjeneste som gir deg med enten PlayStation 4 eller en Windows-basert PC tilgang til over 600 PS2, PS3 og PS4-spill. Tjenesten ble lansert for fullt i USA i 2013, og nå er den endelig kommet til Norge.

Les også: Nå kommer PlayStation Now til Norge

Tjenesten koster 145 kroner måneden, eller 975 kroner for et helt år. Imidlertid kan du først teste ut tjenesten i syv dager før du bestemmer deg.

Tjenesten kan by på nyere storspill som The Last of Us, Prey, Bloodborne og Mafia 3, men også et rikt av eldre titler.

På sine nettsider opplyser Sony at nye spill vil bli lagt til hver eneste måned.

Alle som eier en PS4-konsoll kan laste ned PS2 og PS4-titler til denne, og spille dem så lenge abonnementet er aktivt.

Windows-brukere er avhengige av en kompatibel kontroller for at tjenesten skal virke.

Les også: Microsoft vil bli spillenes Netflix

I begynnelsen av februar fikk et utvalg spillere tilgang til betaversjonen at tjenesten, og vi var blant de heldige. Vårt inntrykk var at tjenesten føltes intuitiv og stabil, men at det lønner seg å laste ned spillene som stiller høye krav til ytelse. Selv med en fiberlinje av beste sort opplevde vi ørsmå forsinkelser i de fleste skytespill.

Vi hadde derimot lite å si på ytelsen når det kom til mindre ressurskrevende spill som Heavy Rain.

Stadig flere spillselskap snuser på strømmetjenester. Microsoft satser hardt på sitt Xbox Game Pass og skal nylig ha plumpet ut med planene om å lansere Xbox Live-tjenesten på både Nintendo Switch og mobiltelefoner. Electronic Arts har sitt EA Access, mens Ubisoft-sjef Chris Early har vært skeptisk til selve abonnementsordningen og fortalte nylig til VentureBeat at de følger utviklingen med argusøyne.

Mest spenning er det nok knyttet til hva Google vil avsløre under Game Developers Conference onsdag 19. mars. Selskapet har eksperimentert mye med strømming av spill den siste tiden, og hva er det egentlig Amazon pusler med for tiden?

Har du testet PlayStation Now? Er du fornøyd? Si din mening i kommentarfeltet!

Siste fra forsiden