Jumanji: The Video Game

Nå kommer spillet basert på de nye Jumanji-filmene

Bli med The Rock og gjengen på eventyr i jungelen.

22 år etter lanseringen av den første Jumanji-filmen, med Robin WIlliams i hovedrollen, fikk serien nytt liv med Jumanji: Welcome to the Jungle. Den nye filmen – med blant annet The Rock og Karen Gillan – ble svært vellykket, og bak enhver suksessfilm venter noen på å sikre seg spillrettighetene.

Velkommen til jungelen.
Bandai Namco Entertainment

Denne gangen er det Bandai Namco som kom først til mølla, og tirsdag avduket utgiveren Jumanji: The Video Game. Spillet baseres på Welcome to the Jungle, og byr på et actionfylt gjensyn med de fire heltene Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Professor Shelly Oberon og Franklin «Mouse» Finbar.

Fokus på samarbeid

Spillere jobber sammen, enten med venner lokalt eller over nettet, eller med datastyrte medhjelpere, for å komme seg gjennom en farlig jungel. Som Bandai forteller venter flust med fiender og dødelige feller, som man må overkomme ved bruk av kløkt og litt flaks.

Som i filmene er opplevelsen basert på et brettspill – det stemmer, et spill basert på en film, basert på en film basert på et spill. Tilfeldighetene råder og Bandai lover at ingen gjennomspillinger blir helt like.

Jumanji: The Video Game skal etter planen lanseres 15. november i år. Spillet kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Snart får vi også gjensyn med spillet om Spøkelsesligaen.
Ghostbusters: The Video Game gjenoppstår i ny drakt »

Siste fra forsiden