Colonial Marines fortsatt under utvikling

Nå også til DS

Gearbox forsikrer om at alt står bra til med Aliens-spillet.

Det har vært litt styr rundt Segas tre planlagte Aliens-spill, Aliens: Colonial Marines, Aliens vs. Predator og det ikke navngitte Aliens-rollespillet. Sistnevnte ser ut til å ha blitt kansellert, mens Gearbox-utviklede Colonial Marines opprinnelig skulle vært ute i 2008, men det ble skjøvet tilbake til i år.

Da Sega kunngjorde at den første utgivelsen blir Aliens vs. Predator i 2010, ble det klart at Colonial Marines hadde blitt skjøvet tilbake igjen. Det har vært stille rundt spillet siden de første detaljene ble sluppet i mars i fjor, og enkelte bekymret seg over at også dette hadde blitt lag på is, trass forsikringer fra Gearbox-sjef Randy Pitchford.

Gamespot har snakket med representanter fra Sega og Gearbox, og de forteller at alt står bra til med spillet. Pitchford forteller at en av grunnene til at det har hvert så stille rundt Colonial Marines, er at de har sluttet å svare på rykter og spekulasjoner:

– Vi vet at folk bryr seg om prosjektet og gjerne vil vite mer. Dette er veldig hyggelig for oss da vi også er svært opptatt av spillet. Det må likevel sies at etter prosjektet ble kunngjort har vi ikke annonsert noe om endringer i utviklingen, og for en stund siden bestemte vi oss for å ignorere rykter og spekulasjon som har oppstått rundt det. Vi foretrekker i stedet å fokusere på spillutvikling og å nå våre mål.

En annen av Gearboxs ansatte tilføyde at utviklingen og promoteringen av actionspillet Borderlands også er en av grunnene til at de ikke har snakket om Colonial Marines. Han bekreftet også at en annen utvikler jobber med en DS-utgave.

Dermed ser det ut til at Aliens: Colonial Marines slippes på PC, Playstation 3, Xbox 360 og DS neste år.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden