Nå samles alle Fallout-spillene i én pakke

Fallout Anthology har til og med en egen plass til Fallout 4.

Bethesda

Dersom du har veldig god tid mellom oktober og november, kan det være verdt å snuse litt på Bethesdas nyeste samlepakke. 2. oktober dukker nemlig Fallout Anthology opp til Windows, en fullstappet pakke som byr på så å si alt av Fallout-spill.

Samleboksen i all sin prakt.

Samleboksen inneholder Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition og Fallout New Vegas: Ultimate Edition.

Litt artig er det også at boksen kommer med en plass til Fallout 4-disken, selv om det etterlengtede spillet ikke slippes før 10. november.

Som du kan se på bildet, samles spillene i en mini-nuke-boks som sikkert gjør seg godt på hylla til Fallout-fansen. Boksen kan ifølge Bethesda også lage bombelyder, men vi håper at ingen gidder å punge ut 400 - 500 kroner bare av den grunn.

På Twitter fortalte Bethesdas markedsføringsansvarlige, Pete Hines, at man vil kunne forhåndsbestille boksen snart, og at den kommer i et begrenset opplag. Om det betyr at den blir vanskelig å få tak i, eller om det bare betyr at det står «Limited Edition» et eller annet sted på pakka, vet vi ikke.

Lader opp til Fallout 4

Fallout 4 ser ikke så dårlig ut egentlig.
Bethesda

Fallout Anthology kommer perfekt nok en måned før etterlengtede Fallout 4. Bethesdas nye innslag i serien har fått mye oppmerksomhet siden avdukingen under årets E3-messe, og Bethesda ser nok her sitt snitt til å få mest mulig ut av rampelyset.

Fallout 4 ble egentlig annonsert i begynnelsen av juni, men det var først under E3-messen at vi fikk den første skikkelige informasjonsutblåsningen. Som forgjengeren blir det et sandkassespill, men denne gangen går turen til Boston. For første gang skal Bethesda sørge for at også konsollspillere på Xbox One og PlayStation 4 får modifikasjonsstøtte – det skal skje neste år en gang, etter at spillet lanseres 10. november i år.

Hva tenker du om samlepakken? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Siste fra forsiden