Steam Mobile App

Nå skal Steam-appen på iOS og Android bli mer oversiktlig

Valve tester en omfattende overhaling.

Valve

Det har blitt noen år siden Valve oppdaterte Steam-appen på mobil. Nå føler selskapet imidlertid at tiden er inne, og testing av en ny og forbedret versjon er i gang.

Som Valve skriver på sine nettsider er nye Steam Mobile App bygget på et helt nytt rammeverk, med et mer moderne design. Kanskje viktigst er det at appen blir mer oversiktlig, med enkel navigering via en oppgavelinje nederst på skjermen.

Ellers kommer nymotens ting som muligheten til å logge seg inn ved å skanne en QR-kode. Valve lover også «smartere varsler», et bedre bibliotek og støtte for flere Steam-kontoer. Som tidligere kan man også bla gjennom Steam-butikken og godkjenne bytter og salg av gjenstander på samfunnsmarkedet.

Testing av den nye appen er allerede i gang, på både iOS og Android. Førstnevnte kjøres riktignok via Apples Testflight-løsning, og de begrensede plassene er allerede fylt opp. Vil du prøve deg på Android er det imidlertid fritt frem, og du trenger kun følge veiledningen på Steams nettsider.

Valve har foreløpig ikke satt noen endelig lanseringsdato på det nye Steam Mobile App-designet. Planen er i første omgang å få inn tilbakemeldinger fra testere, slik at nødvendige forbedringer kan komme på plass før samtlige brukere får slippe til.

LES OGSÅ: Guild Wars 2 kommer til Steam – ti år etter lansering »

Siste fra forsiden