Nå starter vi

Spillverket.no har fått nye eiere – les hva dette betyr for deg.

I dag er første arbeidsdag for Mediehuset Tek. I dette selskapet har vi samlet de 16 teknologinettstedene til Edda Media og A-Pressen, inkludert Spillverket.no, som nå skal jobbe sammen for å gi deg en best mulig guide til teknologiens verden.

Med over 40 ansatte, blir dette en redaksjonell og teknisk satsning som er unik i norsk sammenheng. I stedet for å skrive de samme sakene to ganger, kan vi nå slå sammen kreftene og produsere mer og bedre innhold.

Det skal du som leser få merke.

Enten du er interessert i Cybershot, Ipad eller Xbox, lover vi å levere deg grundig, kritisk journalistikk. Tjenester som Prisguide, Applista, Ringepriser og Diskusjon.no skal videreutvikles og forbedres. Ikke minst skal vi lage nye og spennende produkter.

Vi må allikevel be om tålmodighet i denne startfasen. To redaksjonelle miljøer skal samles og lære seg å gå i takt. Tekniske platformer og tjenester skal samkjøres på tvers av nettstedene. Derfor kan det ta litt tid før du vil se den fulle effekten av at vi får samlet kreftene.

Du vil få høre mer om hvilke endringer vi planlegger i ukene som kommer. Men noen grep har vi tatt allerede.

Nye portaler

Det vil fra i dag være to inngangsporter til nettverket vårt.

    - Tek.no vil linke til alle saker fra både Hardware-nettverket, Teknofil, Mobilen og Gamer.no.
    - Teknofil vil bli en egen frontportal som samler leservennlige oppsummeringer av stoffet fra alle de 16 nettstedene i nettverket – data, foto, mobil og spill.

Færre annonsesoner

Et annet grep har skjedd på den kommersielle siden. For at vi skal kunne levere innholdet vårt gratis, er vi naturligvis avhengig av inntekter fra annonser, men det skal ikke gå på bekostning av leseropplevelsen. Derfor har vi gjort følgende endringer:

    - Vi har kuttet ned antall annonseplasser med over 30 %
    - Vi kutter ut generiske annonser. Annonser må heretter være relevante for nettstedets tema og lesere
Les også
Sjøslag blir gratis

Vi håper disse endringene faller i smak, og ser frem til å bringe deg mange andre spennende forbedringer i 2011.

Med vennlig hilsen,
Øystein W. Høie
Redaksjonssjef, Mediehuset Tek

Disse nettstedene er eid av Mediehuset Tek:

Siste fra forsiden