Nå vet vi litt mer om Pokémon Sun og Moon

Trailer avslører den nye regionen og tre nye pokémon.

Nintendo slapp natt til onsdag en splitter ny trailer til Pokémon Sun og Pokémon Moon, der de blant annet avslører den nye regionen trenere verden over skal få lov til å boltre seg i. Vi fikk også stifte bekjentskap med de tre nye «starterne» som du skal velge mellom når eventyret begynner.

Spillet ble først annonsert i februar i år, men siden da har det vært ganske tynt fra Nintendo når det kommer til oppdateringer.

På tide å finne fram surfebrettet

Alola i nesten all sin prakt.
Nintendo

Pokémon Sun og Moon foregår på det Hawaii-inspirerte øyparadiset Alola, et stort hopp fra det mer europeiske Kalos-området fra Pokémon X og Y. Alola er et solfylt og fargerikt sted, med palmetrær og hvite strender.

Ut fra traileren å dømme vil vi utforske én stor hovedøy samt en rekke småøyer som ligger rundt. Det er også mulig å skimte et enormt fjell som sannynligvis er en vulkan, samt ett og annet huleområde.

Katt, ugle eller sjøløve?

Litten, Rowlet og Popplio.
Nintendo/Gamer.no

Det alle har ventet på å få vite er selvfølgelig hvilke partner-pokémon vi får velge mellom i begynnelsen av spillet. Valget står nok en gang mellom en gresstype, en ildtype og en vanntype.

Rowlett er denne generasjonens gress-«starter», og den eneste av de tre som er en såkalt dobbeltype. Gresselementet supplerers med flyvetypen, noe som kan vise seg å være en god kombinasjon å ha tidlig i spillet. Ildtypen Litten er en svart og rød kattunge som bruker hårballer som ildkuler. Til slutt har vi vanntypen Popplio, en leken liten sel som foretrekker å bevege seg gjennom vannet framfor på landejorda.

Helt til slutt ble også slippdatoen bekreftet. Ivrige pokémon-trenere får bryne seg på Gamefreak og Nintendos nye eventyr 23. november, 2016.

Klør det i Pokémon-fingrene allerede nå? Vår anmelder var svært begeistret for Pokémon Alpha Sapphire og Omega Ruby da de kom ut for to år siden. Er slåssespill mer din greie anbefales Pokkén Tournament.

Siste fra forsiden