The Witcher II vist fram

Namco Bandai tar utgiverjobben

Her er ny informasjon om den etterlengtede oppfølgeren.

The Witcher kom som en stor og positiv overraskelse for rollespillere da det ble lansert i 2007, og for et par uker siden ble oppfølgeren vist frem av Namco Bandai.

Litt romantikk må man ha.

Handlingen i The Witcher II finner sted kort etter originalspillets avslutning. Monsterjegeren Geralt må forsøke å finne ut hvem det er som ønsker å ta livet av Kong Foltest, og naturligvis blir han rotet inn i en stor konspirasjon som kan true med å forandre hele maktbalansen i de nordiske kongedømmene.

Som i originalspillet loves vi en intrikat og voksen historie hvor du får massevis av valgmuligheter underveis. Her er det ikke noe klart skille mellom godt og ondt, og moralske gråsoner blir det mye av. Valgene dine skal få konsekvenser, så det lønner seg å tenke over hva du gjør.

Ellers skal vi kunne se frem til et forbedret kampsystem, omgivelser som er langt åpnere og større enn de vi fikk i originalen, og meningsfulle oppdrag. Utviklerne lover at vi ikke får et eneste "budbringeroppdrag".

Vår egen profesjonelle monsterdreper, Lasse Lervik, tok en titt på The Witcher II da det ble vist frem i Barcelona, og sniktitten dukker nok snart opp på Gamer.no. Mens du venter kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden