Namco kunngjør Ace Combat 6

Luftkampspillet Ace Combat 6: Fires of Liberation har nå blitt offisielt kunngjort for Xbox 360.

Namco Bandai har nå offisielt kunngjort Ace Combat 6: Fires of Liberation. Spillet kommer til Xbox 360, og blir det første i serien som kommer med muligheter for flerspiller over nettet. Namco lover enorme, fotorealistiske landskaper og at spillerne får ta del i store operasjoner sammen med jagerfly, bombefly, helikoptre, stridsvogner, slagskip og mye annet.

Ace Combat 6 får noe som kalles Dynamic Operation System, som skal sikre en levende slagmark hvor massive slag folder seg ut i sanntid. Allierte og fiendtlige styrker vil hele tiden kjempe mot hverandre, og vi kan oppleve opp til seks uavhengige konflikter på slagmarken samtidig. Slagene akkompagneres av heftige lydeffekter, slik at de skal virke så autentiske som mulig.

De som liker å spille over Xbox Live kan se frem til en rekke ulike moduser, inkludert standard "deathmatch" og "team deathmatch". Man kan også slå seg sammen med en venn og spille mot datastyrte motstandere. Spillet får onlinebaserte poengtavler, og de beste spillerne får titler som gjør at de stikker seg ut.

Namco Bandai har store forhåpninger til Ace Combat 6, og håper det vil redefinere hele flyspillsjangeren. Om det blir tilfelle vil vi finne ut når lanseringen finner sted senere i år.

Siste fra forsiden