Final Fantasy 17

Naoki Yoshida vil la nye folk styre utviklingen av Final Fantasy XVII

Square Enix

TLDR

  • Square Enix-veteran Naoki Yoshida antyder at det kan være tid for nye, yngre utviklere til å ta over arbeidet med kommende Final Fantasy-spill.
  • Yoshida håper på enda mer omfattende historier, følelser og slagkraft i Final Fantasy XVII.
  • Yoshida understreker at seriens hovedmål alltid er å gjøre noe bedre og nytt, og ser frem til hvordan Square Enix vil fortsette å utfordre seg selv i actionsjangeren.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Under ledelse av Naoki Yoshida gjorde Square Enix stor suksess med både Final Fantasy XIV og Final Fantasy XVI. For seriens fremtid skulle en dermed tro at veteranen – også kjent som «Yoshi-P» – var selvskreven til å ta tømmene på seriens neste prosjekt. Mannen selv er imidlertid ikke så sikker.

I et intervju med podcasten Game Maker's Notebook, hintet Yoshida om at tiden er inne for å la nye folk slippe til. Utvikleren mener spesielt at yngre utviklere kanskje er bedre skikket til å lage et Final Fantasy som passer med dagens spillverden.

– Jeg har hatt sjansen til å jobbe på to av disse, 14 og 16, så kanskje det er på tide med noen nye i stedet for å bare ha de samme gamle gubbene styre den neste, sa Yoshida og fortsatte.

– Jeg tror på mange måter at det ville vært bra å se mot fremtiden og hente inn en yngre generasjon som tenker mer ungdommelig, for å lage et Final Fantasy med utfordringer som passer til dagens verden.

Ifølge Yoshida vil Final Fantasy alltid handle om å gjøre noe nytt og bedre enn det serien har prøvd før. Akkurat hvordan det vil se ut for Final Fantasy XVII gjenstår å se, men Yoshida ønsker seg noe som er enda større enn forgjengeren.

– Jeg håper at Square Enix bruker erfaringen fra Final Fantasy XVI og fortsetter å utfordre oss i actionsjangeren. Det for å lage noe vi ikke har laget enda, med enda mer omfattende historier, følelser og slagkraft.

LES OGSÅ: To utvidelser for Final Fantasy XVI »

Siste fra forsiden