Når kommer Dead or Alive 4?

Vi har snakket med Microsoft for å få vite om vi kan se frem til en norsk lansering av Dead or Alive 4 i løpet av måneden.

Dead or Alive 4 er kanskje det Xbox 360-spillet som har fått best kritikk til nå, men her i Europa må vi fortsatt vente en stund får vi får klørne i denne etterlengtede utgivelsen. Vi spurte Microsoft når vi kunne forvente å se spillet i norske butikkhyller, og fikk beskjed om at de ikke kan si eksakt når spillet kommer. Det blir imidlertid ikke før tidligst slutten av måneden.

Grunnen til at det tar så lang tid å få spillet ut i Europa er at spillet opprinnelig kjører med en skjermoppdateringshastighet på 60 Hz, som fungerer fint i USA, men ikke i Europa. Man kan i følge Microsoft få opp en meny i 50 Hz, men deretter blir det svart. Europeiske Xbox 360-maskiner bruker i utgangspunktet 50 Hz. Derfor jobbes det med en løsning som sikrer at europeiske kunder raskt forstår at de må endre på skjermoppdateringshastigheten til maskinen sin.

De nødvendige endringene av manual og pakke gjøres akkurat nå, men i følge Niklas Lindén, som er produktsjef hos Microsoft HED Nordic, rekker de ikke å få spillet ut på hyllene til den 20. januar, som er en dato mange butikker opererer med. Lindén forteller at en utgivelse den 27. januar er realistisk, men kan ikke garantere noe.

Siste fra forsiden