Når opp er ned

I det kommende Wii-spillet Flip's Twisted World er det ingen som har hørt om Newtons fysikklover.

Spill som tvinger oss til å tenke har eksistert i lange tider. Enten det er den kjappe og taktiske tangegangen mer avanserte strategispill krever, eller kreativ og oppfinnsom genialitet i den fordums store pek-og-klikk sjangeren, vi liker å bedrive noe meningsfylt når vi spiller også.

Majesco har annonsert Wii-spillet Flip’s Twisted World. Spillet utvikles eksklusivt for Nintendo Wii og er i puslespill/plattform-sjangeren. Når den unge trollmannslærlingen Flip leker med noen magiske gjenstander er han så uheldig at han blir teleportert til et alternativt univers. For å komme seg vekk herfra må han vri og vende på omgivelsene for å finne løsninger på problemer. Det eneste som er fastlåst i dette spillet er nemlig Flip selv, for vegger kan bli tak og tak kan bli gulv, alt kan roteres 90 grader om gangen. Flip's Twisted World tar i bruk wiimoten og har selvsagt bevegelsesfølsom kontroll. Spillet ser ellers ut til å bli et plattformspill av tradisjonell type.

Spillet vil inneholde fem ulike verdener som er bebodd av vidt forskjellige skapninger, noen hjelpsomme mens andre farlige. I tillegg til hovedspillet er det ekstra sideoppdrag å gjøre for den ivrige. Den prisvinnende musikeren Tommy Tallarico står for det musikalske bidraget.

Spillet vil være tilgjengelig for Wii-eiere i løpet av det første kvartalet av 2010.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden