Nate + Playstation = sant?

Ryktene sier PS3 Slim kommer med Uncharted 2.

Etter mange måneder med rykter og spekulasjoner ble endelig Playstation Slim annonsert på årets Gamescom for noen uker tilbake. Tilbudet om en ny, slankere konsoll med fetere harddisk til attpåtil redusert pris var et tydelig tegn fra Sony at de langtifra har tenkt å gi kampen om kundene. Og som Newtons tredje lov gjelder fysikken, gjelder den tydeligvis også spillindustrien. Vi skrev nylig om at Microsoft avslørte en nyoppusset Xbox 360 med en 250GB harddisk og det kommende Modern Warfare 2.

Den angivelig samlepakken med Slim og Uncharted 2. Foto: Engadget.com

Ikke lenge etter at denne annonseringen dukket opp avslørte nettsiden Engadget at de hadde fått bekreftet en samlepakke med Playstation Slim og kommende Uncharted 2. Nettsiden hever at de har fått bekreftet pakkens genuinitet via en anonym, men pålitelig kilde. Videre hevder nettsiden Joystiq at både Uncharted 2, Assassins Creed II og Gran Turismo 5 alle er kandidater til en samlepakke som trolig vil komme i løpet av oktober, til rundt 3000 kr.

Når det er sagt har både Engadet og flere andre nettsider fått avkreftet en Uncharted 2-samlepakke i ettertid av Sony Amerika (SCEA), men SCEA kunne ikke si noe om pakken ville slippes i andre kontinenter. Anvender vi dog litt logikk virker en samlepakke svært sannsynlig, desto mer så med tanke på at Tokyo Gameshow går av stabelen neste uke.

(Kilde: Engadet.com)

Siste fra forsiden