– Burde prøve koffeinfri kaffe

EA svarer på Riccitiello-kritikk og latterliggjør kritiker.

Etter at Electronic Arts nylig senket den forventede inntekten for finansåret har det blitt spekulert mye i om det kunne føre til EA-direktør John Riccitellos avgang eller et oppkjøp av selskapet.

Aller fremst i hylekoret sto en av EAs tidligere toppfolk, Mitch Lasky, som hevdet at EA ikke har hatt et eneste toppspill i 2009 – en uttalelse som tilhengere av Dragon Age: Origins sikkert vil si seg uenig med. Lasky mente også at Riccitiello og hans ledelse hadde ødelagt over 11 milliarder dollar i markedsverdi.

Nå har EAs kommunikasjonssjef Jeff Brown fyrt av en skikkelig salve som svar på kritikken fra Lasky:

– Mitch burde prøve koffeinfri kaffe. Det er aldri lett å miste en jobb, men folk flest bruker ikke tre år på å være besatt av det. Siden Mitch forlot EA har Apple funnet opp Iphone, Facebook utviklet seg til å inkludere en spillplattform og EA Mobile har blitt verdensledende.

Mitch Lasky forlot Electronic Arts omtrent samtidig som John Riccitiello overtok som administrerende direktør, og Brown hinter trolig til at Lasky selv ville ha den prestisjetunge jobben.

Dermed virker det som om Riccitiello i hvert fall har støtte hos kommunikasjonssjefen sin. Om EA-styret har den samme tiltroen til sin utvalgte vil bare tiden vise.

(Kilde: Venturebeat)

Siste fra forsiden