Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Nedbetaling av gjeld, fotballtur, øl og påspandering av treningstimer

Dette vil Counter-strike-lagene i Telenorligaens sluttspill bruke sin del av premiepotten på.

Regjerende seriemestre, Demise. Her avbildet under The Convention 2016.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

SLIK FORDELES PREMIEPOTTEN:

Vis mer

1. plass - 50 000 kroner
2. plass - 30 000 kroner
3. plass - 10 000 kroner
4. plass - 10 000 kroner

I helgen avgjøres hvem som kan tittelere seg som Norges beste Counter-Strike-lag. I tillegg til en gjev tittel, kjemper lagene om hele 90 000 kroner i premiepotten. Vinnerlaget stikker av med 50 000 kroner, og resterende beløp fordeles på de gjenværende plassene.

SLIK SPILLES SEMIFINALENE:

Vis mer

Fredag, 17:00: Norse mot Demise

Lørdag, 12:00: Gatekeepers mot BX3

Bare ved å kvalifisere seg til sluttspillet, har alle lagene sikret seg 10 000 kroner.

Kampene strømmes direkte på TV 2 Sumo fra fredag klokken 17:00.

Trenger du Sumo-konto? Registrer deg gratis »

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om finalene i Telenorligaen høsten 2016.

Fotballtur til England

Tommy «TommyM» Momsen i Demise vil på fotballtur til England.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Tommy «TommyM» Monsen i Demise forteller til Gamer.no at de ikke har diskutert pengebruk innad i laget enda. Personlig ønsker Monsen å ta seg en tur til England.

– Vi har ikke tenkt så mye på hva vi kommer til å bruke pengepremien på enda. Jeg tror fokuset vårt må være å ta noen runder mot Norse først og fremst, så får vi fokusere på hva vi skal gjøre med pengene etterpå.

– For min del blir de nok brukt til å dra til England, og se Chelsea i aksjon.

Spanderer treningstimer med «zyppe» på Norse

Henrik «neto» Kristengård i BX3 spanderer kurs på Norse-spillerne.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no
Les også
– Selv om vi møter nedrykksklare Tien Len, skal vi ikke undervurdere dem

For kort tid siden spilte BX3 mot Norse i kvalifiseringen til DreamHacks nye turnering, Nordic Championship. I kjølvannet av kampen ble flere kommentarer slengt mellom lagene på meldingstjenesten Twitter. Oppstyret endte opp med et blogginnlegg på BX3-spiller Samuel «zyppe» Martinssons personlige blogg, samt en uttalelse på Norse-spiller Morten «zEVES» Vollans Facebook-side.

Henrik «neto» Kristengård i BX3 forteller Gamer.no at spillerne i BX3 ønsker å tilby Norse-spillerne diverse kurs med sin del av premiepotten.

– Den foreløpige planen er å legge inn noen kroner sånn at Norse kan få seg et kurs i både fairplay og folkeskikk. Det er mulig at vi også legger inn en slant, så de har råd til treningstimer med «zyppe» også.

Prioriterer nedbetaling av gjeld

Anders «aNdz» Kjær i Gatekeepers prioriterer å bruke pengene på nedbetaling av plassen de kjøpte i Telenorligaens øverste divisjon.
Tor-Steiner Nastad Tangedal/Gamer.no

Før høstutgaven av Telenorligaen skrev Gamer.no om at daværende Epiphany Bolt, med lagleder Anders «aNdz» Kjær i spissen slet med å komme seg inn i Telenorligaens øverste divisjon. De endte til slutt opp med å kjøpe seg en plass i førstedivisjon. I oktober kunne Gamer.no meddele at Epiphany Bolt-spillerne ble løst ut fra sine kontrakter. Plassen i Telenorligaen ble tildelt spillerne, som nå går under navnet Gatekeepers, etter en kunngjøring på organisasjonens hjemmeside.

Lagleder i Gatekeepers, Anders «aNdz» Kjær sier til Gamer.no at laget først og fremst kommer til å prioritere nedbetaling av plassen deres i Telenorligaen.

– Premiepengene går til å nedbetale hva det kostet oss å kjøpe plassen i Telenorligaen denne sesongen. Det vil være noe til overs om vi vinner, så det blir veldig individuelt hva folk vil bruke penger på. Et par øl og en tur på byen blir det nok uansett på lørdag, så det er greit å vite at man kan bruke litt penger.

Siste fra forsiden