Nedlastbart GTA-innhold også til PS3?

I følge Eurogamer blir ikke Xbox 360 den eneste konsollen som får eksklusivt GTA 4-innhold.

Eurogamer har snust seg frem til en potensielt god nyhet for de som planlegger å spille GTA IV på PS3 til neste år. De har nemlig hørt fra "en kilde nær Rockstar North" at utviklerne jobber med eksklusivt nedlastbart innhold for PS3-versjonen av spillet.

Kilden har ikke gitt særlig mye informasjon om hva vi kan forvente, men skal ha fortalt at det er snakk om nye spillområder. Han sammenlignet GTA-verdenen med en øy, og fortalte at de nedlastbare omgivelsene blir som mindre øyer som lenkes til den allerede eksisterende verdenen (dette er, som Eurogamer påpeker, en analogi, og ikke et bevis på at spillet faktisk foregår på ei øy).

Det er ikke klart hvor mye ekstrainnhold PS3-eiere kan forvente seg. Microsoft har allerede kunngjort at Rockstar Games vil lansere to eksklusive episoder over Xbox Live, men om dette betyr at PS3-versjonen også får to slike episoder vet vi ikke.

Verken Rockstar, 2K Games eller Sony har kommet med noen bekreftelse av informasjonen fra Eurogamer, men med tanke på at nedlastbart betalinnhold ser ut til å bli en viktig inntektskilde for utgivere i årene som kommer, er det vel tvilsomt at Rockstar ville begrense inntjeningsmulighetene ved kun å tilby slikt innhold på en av plattformene spillet kommer til.

Siste fra forsiden