Nytt Double Fine-prosjekt avslørt

Nedlastbart spill fra Schafer og gjengen

Brütal Legend-skaperens neste spill heter Costume Quest.

Etter at Tim Schafers Double Fine Productions ble ferdig med Brütal Legend har utvikleren delt seg opp, og jobber med hele fire forskjellige prosjekter. Det første vi får stifte bekjentskap med er Costume Quest, et actionrollespill som skal lanseres allerede til høsten.

Ikke Brütal Legend 2.

Costume Quest foregår ifølge 1UP og UGO på allehelgensaften (Halloween), hvor du får kontroll over en gutt eller jente som tigger godteri i nabolaget.

Men dette er ikke helt et vanlig nabolag, og barna er heller ikke helt normale. Nabolaget er nemlig fullt av monstre, og når barna møter disse forvandles de til store versjoner av det de har kledd seg ut som.

Målet er å redde hovedpersonens lillesøster. Hun hadde nemlig kledd seg ut som et sukkertøy, og ble dermed bortført av et monster som hadde lyst på noe søtt å spise.

Underveis kan du treffe og bli venner (eller konkurrere med) andre barn, og oppgradere egenskapene dine ved hjelp av tingene du tigger til deg i nabolaget.

Det er Double Fines hovedanimatør, Tasha Harris, som kom opp med ideen for Costume Quest. Spillet blir utgitt i nedlastbar form av THQ, som også har sikret seg rettighetene til et av de andre nedlastbare prosjektene til Double Fine; et tredjepersons eventyr som skal lanseres tidlig i 2011.

Det er ikke kjent hvilke plattformer Costume Quest kommer til.

Siste fra forsiden