Telialigaen - Counter-Strike

Nedrykksmareritt i siste runde av Telialigaen

Oilers ble ansett som favoritter til å nå sluttspillet like før sesongen, nå kan Tobias «berzerk» Bertelsen og Midgard sette dem i faresonen for nedrykk.

Tobias «berzerk» Bertelsen ser frem til et jevnt oppgjør mandag kveld.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

SLIK SPILLES NIENDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

20:00 VOID - Nordavind Talent
20:00 777 - Foxed
20:00 Vikings - Wizard
20:00 Apeks - Metizport

20:00 Oilers - Midgard

Terminliste »

Siste runde av seriespillet i Telialigaen Counter-Strike for 2021 er rett rundt hjørnet, og hovedkampen mellom Team Midgard og Oilers vil være med på å avgjøre hvilke to av de fire lagene i faresonen som vil holde seg i divisjonen, hvilket lag som vil rykke direkte ned, og hvilket lag som vil kjempe i nedrykkskvalik mot tredjeplassen i andredivisjon neste uke.

Se kampen mellom Team Midgard og Oilers fra klokken 19:45 på TV 2 Play »

LES OGSÅ: Midgard seiret etter overtid - kaos i nedre del av tabellen

Slik ser tabellen ut etter åttende runde.
Telialigaen.no

– Vi har en klar slagplan

DISSE SPILLER FOR MIDGARD
sj Anders «DKOP» Eide Rasmussen
sj Kristian «KORN» Hokland
sj Håkon «hallzerk» Fjærli
sj Jostein «Slegga» Mikkelborg
sj Tobias «berzerk» Bertelsen
Les også
Stor boikott etter at Norges E-sportforbund la VM-kvalifisering til Smiths venner-eide lokaler

Midgard skapte kaos i tabellen etter seier over Wizard i forrige uke, mandag kveld kan de sikre plassen sin i divisjonen, og potensielt sende Oilers ned i faresonen for nedrykk. Tobias «berzerk» Bertelsen mener Midgard vil dra det lengste strået i oppgjøret.

Tobias «berzerk» Bertelsen ser frem til et jevnt oppgjør mandag kveld.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

– Oilers har ikke sett veldig sterke ut denne sesongen her så kampen kan gå begge veier, om vi er påskrudd med god kommunikasjon og treffer skuddene våres så skal vi klare å slå de. Vi har en klar slagplan og fokuserer på våres eget spill gjennom kampen.

Inn til kampen mot Oilers ser Bertelsen på motstanderne som favoritter, noe han tror kan være positivt for Midgard.

– Jeg er selvfølgelig litt spent, det er en viktig kamp for oss, men jeg kjenner ikke på noe mer nerver eller press enn før andre kamper, vi kommer inn som underdog, så det er bare våres egne forhåpninger og mål vi skal leve opp til, avslutter Bertelsen.

LES OGSÅ: – Ingen av oss i Midgard har mistet håpet

Les også
Thomas Alsgaard blir sportslig leder for Apeks

Oilers i feil ende av tabellen

DISSE SPILLER FOR OILERS

sj Jesper «Jimbo» Kamsrud
sj Håvard «kfreq» Ytreland
sj Eskil «LaX» Bjørnsen
sj Sigurd «MV» Schmidt-Hansen
sj Johann «Saasinho» Saasen

For Oilers har høstsesongen vært en stor skuffelse da det forrige runde ble kjent at de ikke ville være med i kampen om sluttspill. Sigurd «MV» Schmidt-Hansen forteller at Oilers har høyere ambisjoner enn å være midtsjiktet av tabellen.

Sigurd «MV» Schmidt-Hansen og Oilers har hatt en turbulent sesong.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

– Det vil jo være litt ekstra press på oss siden vi potensielt spiller om å unngå nedrykk, men jeg tror vi skal takle det selv om Midgard så sterke ut forrige runde. Vi har ikke gjort noen spesiell forberedelse inn mot denne kampen, vi spiller vårt spill. Jeg tror det fort kan bli en jevn affære ettersom vi ikke har spilt så mye bra Counter-Strike i det siste, men jeg tror vi skal klare å kjempe oss til seier.

Schmidt-Hansen ønsker ikke å utdype hvorfor sesongen har gått som den har.

– Det har vært en tøff periode etter sommeren, vi har ikke levd opp til forventningene våre, men noe mer enn det vil jeg ikke kommentere per nå, avslutter Schmidt-Hansen.

LES OGSÅ: 777 fosser videre i Telialigaen

Fire lag har alt å spille for

Team Midgard, Oilers, Metizport og Void er lagene med alt å spille for mandag kveld. Metizport, Midgard og Void har seks poeng hver, og trenger seier for å holde seg i live i divisjonen. Oilers, med ni poeng, vil holde seg i divisjonen uansett dersom Metizport taper sin kamp mot Apeks Rebels. Void trenger seier over Nordavind Talent samt at Metizport og Midgard taper sine kamper for å sikre plassen sin. Metizport er avhengig av enten seier eller at både Midgard og Void taper sine kamper. Midgard vil sikre sin plass i divisjonen dersom de slår Oilers, men vil også ha en sjanse i opprykkskvalik dersom Void taper sin kamp. Vikings, med tre poeng, er garantert nedrykk, mens Wizard er garantert en plass i divisjonen til neste sesong. De resterende fire lagene er kvalifisert til sluttspillet på Eldorado Esport i Oslo 20. november.

Siste fra forsiden