Utelukker ikke inFamous 3

Nei det gjør de ikke

Sony-vennene Sucker Punch er ikke nødvendigvis ferdige etter spill nummer to.

Sonys PlayStation 3 har med tiden fått en feiende flott katalog av eksklusive spill, og inFamous er blant de mest kritikerroste. Ja, vår anmelder Øystein lot seg også begeistre ved utgivelsen i fjor.

Vi har samtidig fått anledning til å se på spillets spennende oppfølger, og vi er vel neppe alene om å glede oss til det kommer ut.

Strømmannen Cole vender tilbake neste år.

Nå kan det se ut til at et tredje inFamous-spill slettes ikke er en umulighet, og det uten at spill nummer to er ute ennå. Det har Bruce Oberg, medstifter i utvikler Sucker Punch, fortalt under en prat med spillsiden Eurogamer.

– Vi får se hvor vi går videre. Vi kan samarbeide med Sony, som vi tross alt har et veldig godt samarbeid med allerede. Vi elsker PlayStation-plattformen, og jeg lyver ikke når jeg sier at det er en fantastisk teknologisk plattform å jobbe med, sier Oberg.

Han fortsetter:

– Vi vil gi [inFamous 3] seriøs ettertanke. Vi vet hvor heldige vi er som har et så flott samarbeid med en topputgiver som lar oss lage nye og egne spillkonsepter. Det er få studio som får sjansen til å lage nytt originalinnhold.

Ja, det er fryktelig vagt, og vi mistenker at salgssuksessen til inFamous 2 har en viss relevanse i dette spørsmålet, men det er i det minste spennende spekulasjoner om et respektert studio.

Vi har også snakket med Bruce Oberg tidligere, i anledning det første spillets utgivelse. Der forklarte han blant annet hvor navnet Sucker Punch kommer ifra.

inFamous 2 utgis til PlayStation 3, og ventes neste år en gang.

Lurer du på når andre spill kommer ut? Ta en titt på norges beste Spillkalender da vel!

Siste fra forsiden