Nekter å la Master Chief dø

En gruppe iherdige Halo 2-spillere holder Xbox Live 1 i live.

En æra fikk en brå slutt for nesten to uker siden, da serverne til Xbox Live 1 ble tatt ned. Tårer ble spilt og spill ble begravd og de fleste av oss vendte tilbake til hverdagen for å drukne sorgene.

Men dette gjaldt ikke alle. En gruppe ekstremt lojale Halo 2-spillere har holdt en kamp gående helt siden serverne egentlig ble stengt den 14. april. De nekter rett og slett å la spillet dø.

Grunnen til at dette i det hele tatt er mulig er fordi runden disse galningene spiller ble satt i gang før serverne ble tatt ned. Så lenge disse iherdige sjelene fortsetter å spille lever spillet – og dermed også Xbox Live 1 – videre.

Gruppa har nå spilt i over 11 dager sammenhengende, og forståelig nok er det mange som har falt fra allerede. Ifølge ildsjelenes tråd på Bungie-forumet er de nå nede i 14 spillere. Overopphetede konsoller, trøbbel med internett og utmattelse er alle faktorer som har ført til et betraktelig mannefall.

Likevel lover lederen av gruppa, forumbrukeren Joe Campbell, at de vil fortsette å spille til alle Xboxene gir etter. Det eneste som kan stoppe dem er Microsoft og Bungie selv. La oss håpe at sjefene blir like sjarmert av ståpå-viljen til denne gruppa som resten av oss har blitt, og at de får lov til å spille så lenge de orker.

Les også:En gammel kjempe er død
Les også:Superregissør kan redde Halo-filmen
Les også:Bungie satser på én konsoll


(Kilde: Totalvideogames)

Siste fra forsiden