Neste-generasjons krigsspill fra Digi-Guys

Digi-Guys har gitt ut litt informasjon om det første spillet deres, WarDevil: Unleash the Beast Within.

Den britiske utvikleren Digi-Guys har fortalt at de jobber med en tittel til neste-generasjons konsoll som heter WarDevil: Unleash the Beast Within. Spillet har vært under utvikling i over 15 måneder, og ser allerede flott ut. Historien foregår i en fremtid hvor en tyrannisk organisasjon som heter Chun Federation har tatt over makten på jorden.

Skal vi dømme etter skjermbildene og den korte videosekvensen på det offisielle nettstedet til spillet (som du finner ved å følge lenken nederst på siden), kan det se ut som dette spillet blir rimelig interessant. For øyeblikket vet vi lite om hva det er (utenom pen grafikk) som skal skille dette spillet fra lignende spill, men vi regner med å få vite mer etter hvert som lanseringen nærmer seg og Digi-Guys får skaffet seg en utgivelsesavtale.

I og med at utviklerne nevner utviklingsverktøy for Xbox på jobbsøknadssiden sin, er det trolig at spillet i alle fall vil komme til Xbox 2. Om det også kommer til PS3 og/eller Nintendos neste konsoll gjenstår å se.

Siste fra forsiden