Pokémon Scarlet/Violet

De neste Pokémon-spillene er avduket

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet kommer allerede i år – se de nye starterne.

27. februar markerer lanseringen av de aller første Pokémon-spillene i Japan, og for å feire dro Game Freak og Nintendo sløret av en bøling nyheter for den tilårskomne spillserien.

Game Freak

Etter en rekke mindre oppdateringer som er på vei til Brilliant Diamond, Shining Pearl, GO og Legends: Arceus, fikk vi en siste sniktitt på det som skal bli den neste generasjonen med lommemonstre: Pokémon Scarlet og Pokémon Violet.

I en 3 minutter lang trailer viser utviklerne hvordan de nye spillene viderefører endringene som ble innført i forrige måneds Pokémon Legends: Arceus. Dette innebærer at spilleren får utforske en stor, åpen verden hvor monstre vandrer fritt omkring.

Du kan se traileren øverst i artikkelen.

Stonjourner er på plass.
Game Freak

Denne gangen skal det ikke være noen overganger mellom byer og omverdenen, og skapningene skal også befinne seg gatelangs i byområdene. Vi vet ikke navnet på den nye regionen enda, men mye av det vi har fått se tyder på at området er løst basert på Spania og Portugal.

Helt til slutt i snutten, viste Game Freak de tre neste starter-skapningene: gresskatten Sprigatito, ildkrokofanten Fuecoco og gakkgakken Quaxly.

Spillparet Pokémon Scarlet og Pokémon Violet har planlagt lansering senere i 2022.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Pokémon Legends: Arceus »

Siste fra forsiden