Neste Saints Row tar deg med til helvete

I Saints Row: Gat out of Hell møter du selveste Satan i underverdenen.

Alt er absurd, som vanlig.
Deep Silver

Under fanmessen PAX Prime i helgen avduket Volition den nyeste innslaget i Sains Row-serien. De uhøytidelige og absurde åpen-verden-spillene kvitter seg etter alt å dømme ikke med den inngangsvinkelen – i Saints Row: Gat out of Hell stikker du til helvete.

Meat Loaf: «Gat out of Heeeeeeell!!!».
Deep Silver

Ifølge traileren blir hovedperson Johnny Gat og den tidligere FBI-agenten Kinzie Kensington dratt ned i underverdenen, etter å ha lekt seg med et ouija-brett. Der nede venter de demoner, kjente personer, historiske figurer og selvfølgelig selveste Satan.

Demonriket skal være om lag halvparten så stort som byen Steelport fra Saints Row IV.

Frittstående utvidelse

Saints Row: Gat out of Hell er en frittstående utvidelse, basert på fjorårets Saints Row IV. Du slipper med andre ord å ha kjøpt hovedspillet for å tumle ned i helvete, selv om du ifølge vår anmelder absolutt burde ta turen innom forgjengeren også.

Hei du! Har ikke jeg... sett deg før?

Det er flere nye våpen du kan leke deg med i det kommende spillet. I traileren kan vi blant annet skimte et våpen som skyter gresshopper, en slags rullestol med påmonterte maskingevær mye annet fjas. Som vanlig kan du spille spillet med en venn via internett.

I tandem med utvidelsen kommer det en nyutgave av Sains Row IV kalt Saints Row IV: Re-Elected. Etter alt å dømme er den store nyheten at spillet slippes på de nye konsollene, Xbox One og PlayStation 4.

Saints Row: Gat out of Hell slippes til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 og Windows 30. januar 2015. Re-Elected slippes samtidig.

Saints Row IV fikk trampeklapp av vår anmelder »

Saints Row: Gat out of Hell (Video: Deep Silver)

Siste fra forsiden