Info om Stronghold 3

Neste spill i strategiserien

Bygg dine egne middelalderslott i Stronghold 3.

Den amerikanske utgiveren Southpeak Interactive har finansielle problemer, og det har til og med vært snakk om at utgivelsen av deres neste storprosjekt, Two Worlds II, står i fare for å saboteres av kreditorene. Likevel ønsker de å forsikre om at driften går som normalt, og i den forbindelse har de sendt ut en pressemelding om utgivelsen av Stronghold 3.

Bygg store middelalderslott.

Spillet, som skal lanseres i løpet av første kvartal 2011, fokuserer som forgjengerne på det å bygge middelalderske slott og landsbyer. I pressemeldingen skrytes det av et forbedret byggesystem som tilbyr ekstra presisjon. Slottsbyggingen er ikke lenger begrenset til et rutesystem, og du kan plassere murene akkurat slik du vil.

Dessuten loves vi realistisk fysikk, noe som kommer godt med når det er på tide å rive ned motstandernes slott. Nå kan også kampene foregå om natten, noe som visstnok skal åpne opp for en rekke nye strategier.

Ellers loves vi historiedrevne kampanjeoppdrag, og som vanlig kan du velge mellom to veier gjennom spillet. Den ene er krigersk, mens den andre leverer et større fokus på økonomi.

Utviklerne har også lagt inn en rekke historiske scenarier, og selvsagt får vi flerspillermuligheter. Mer informasjon finner du snart på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden