The Last of Us - TV-serie

Femte The Last of Us-episode kommer tidligere enn vanlig

HBO unngår Super Bowl-krasj.

HBO

TV-serien basert på The Last of Us får vanligvis nye episoder hver mandag. Den neste episoden – sesongens femte – kommer riktignok litt tidligere enn planlagt, melder HBO.

Serieskaperen ønsker etter alt å dømme å unngå kollisjon med Super Bowl. NFL-sesongens storfinale begynner 00:30 mandag 13. februar, norsk tid, og medregnet reklamepauser og pauseunderholdning ville kampen fortsatt holde det gående langt inn i vanlig The Last of Us-sendetid.

HBO har derfor flyttet episoden to dager frem. Fortsettelsen på serien går dermed lørdag 11. februar, på HBO Max. For de som ønsker å unngå avsløringer kan det dermed være en fordel å holde seg unna sosiale medier, eller bare se episoden så snart den kommer ut.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Fra og med episode nummer seks er det tilbake til vanlig sendeplan, med episodeslipp mandag morgen.

The Last of Us har blitt en braksuksess for HBO. Ifølge VGC var episode nummer fire den hittil største, med 7,5 millioner seere på premieredagen. Serien fikk også skamros av kritikere, inkludert oss i Gamer.no.

– HBOs adaptasjon av The Last of Us er en jordnær og bunnsolid versjon av Naughty Dogs kritikerroste actioneventyr. Serien er ekstremt tro mot opphavsmaterialet, men byr samtidig på nok nytt underveis til at dette er en reise det er verdt å begi seg ut på, også for de som har spilt spillet tidligere, skrev Espen Jansen i sin anmeldelse.

HBO har allerede bestilt en ny sesong, som skal ta for seg hendelsene i The Last of Us Part II. Når vi kan forvente å se den er imidlertid ikke klart.

LES OGSÅ: Pedro Pascal gjør en beinhard figur i SNLs Mario Kart-parodi »

Siste fra forsiden