Mario Kart - Pedro Pascal

Pedro Pascal gjør en beinhard figur i SNLs Mario Kart-parodi

Hva om HBO hadde laget en mørk Mario Kart-serie i samme stil som The Last of Us?

Skjermbilde av Saturday Night Live-sketsjen om Mario Kart.
NBC

Historien er pepret med mer og mindre vellykkede adapsjoner fra spill til TV eller film. Og nå som The Laast of Us har greid å sjarmere både spillkyndige og de som først og fremst er ute etter en god historie, er det antageligvis mange potensielle prosjekter som kan drodles frem.

Det har åpenbart komikerne i Saturday Night Live også merket seg, og viste i helgen frem en sterk parodi på hva en TV-serie basert på Mario Kart – men med den dystre tonen til The Last of Us – kunne sett ut.

Som ukens gjest er det nettopp The Last of Us' hovedrolleinnehaver Pedro Pascal som blir Mario, og som gir det som antageligvis er den mest dysterkomiske tolknigen av rørleggeren til nå.

Du kan selv se paroditraileren nedenfor.

I mellomtiden fortsetter The Last of Us sin seiersgang på HBO, etter å ha blitt rost av kritkerne – inkludert oss i Gamer.no. Seriens fjerde episode ble vist natt til mandag, mens de resterende fem kommer hver uke fremover. Serien har allerede fått grønt lys for en oppfølgersesong, men vi vet ennå ikke når den kommer.

Mario har på sin side en egen animasjonsfilm på vei, som slippes 7. april i år. Den utvikles av Minions- og Grusomme meg-selskapet Illumination Entertainment i samarbeid med Nintendo, med Mario-pappa Shigeru Miyamoto som en av produsentene.

Se den første traileren til Mario-filmen »

Siste fra forsiden