The Witcher sesong 2

Neste The Witcher-sesong er ferdig innspilt

Netflix har sluppet en liten kikk bak kulissene.

Etter et år preget av pandemi og andre avbrytelser er innspillingen av den neste sesongen med The Witcher omsider i mål. Det bekreftet Netflix nylig.

Her er noen av de nye fjesene som dukker opp i sesong to.
Netflix

En ny video på strømmegigantens YouTube-kanal – som du kan se over – viser noen få glimt bak kulissene på den kommende sesongen. Her får vi blant annet se en mørk skog på vinterstid, som ifølge seriesjef Lauren Schmidt Hissrich er der sesong to åpner.

Som Hissrich forteller har produksjonen vokst seg enda litt større sammenlignet med forrige sesong. Innspillingen av sesong to foregikk på 15 forskjellige steder, med over 89 ulike skuespillere og 1200 scenearbeidere i ulike roller – alle med munnbind og innsmurt i antibac.

Sesong to av The Witcher er i hovedsak basert på boken Blood of Elves, eller Alveblod for de som leser serien på norsk. Historien fortsetter etter det brutale slaget ved Sodden, og vi får blant annet se Geralt og Ciri ved slottet Kaer Morhen.

Det hele kommer til Netflix før utgangen av året, men akkurat når har selskapet foreløpig ikke sagt noe om. Basert på timingen rundt den første sesongen er det imidlertid tenkelig at premieren blir en gang i desember.

LES OGSÅ: Den kommende The Witcher-sesongen kan by på gjensyn med skurkene fra The Witcher 3: Wild Hunt »

Siste fra forsiden