Norsk utvikler med Battlestar-MMO

Nettleserspill for massene

Artplant jobber med et nettleserbasert flerspillerspill.

Tyske Bigpoint har kunngjort Battlestar Galactica Online, et nettleserbasert MMO-spill som vil bruke Unity-motoren. Spillet er under utvikling hos norske Artplant, som tidligere har jobbet med spill som Kaptein Sabeltann og Riding Club Championship.

Det nye spillet skal levere taktisk romkamp, utforskning og et oppdragsbasert gameplay. Spillerne kan velge om de vil spille mennesker eller cylons, to raser som er i en konstant kamp om makten i verdensrommet.

Illustrasjon fra nettstedet.

Vi loves en dramatisk og variert opplevelse, med dype oppdrag som lar spillerne kaste seg hodestups inn i de mange mysteriene i Battlestar-universet. Spillet vil også bruke elementer hentet direkte fra TV-serien, for å kunne levere en ekstra autentisk opplevelse.

Vi loves at det vil tilby grensesprengende grafikk for et nettleserspill. Unity-motoren spillet kjører på har allerede blitt brukt i prosjekter som Tiger Woods PGA Tour Online og de morsomme spillene på Blurst-portalen.

Battlestar Galactica Online lanseres senere i år, og vil i de første 30 dagene være eksklusivt for nettstedet Syfy.com. Mer informasjon blir snart å finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden