Nettspilling på Nintendo Switch forblir gratis frem til 2018

Abonnenter loves også flere gratisspill når Nintendo lanserer konsollens betaltjeneste.

Audun Rodem, Gamer.no

Den planlagte nettjenesten for Nintendo Switch har blitt utsatt til neste år, skriver Nintendo på sine nettsider. Betaltjenesten skulle opprinnelig komme til høsten, men nå må vi vente enda litt lengre.

Switch-eiere kan dermed fortsette å nyte gratis nettspilling på konsollen ut 2017, forteller selskapet. I tillegg skal abonnenter få litt flere fordeler når nettjenesten omsider slippes.

«Nintendo Switch Online»-abonnenter får blant annet spille så mye Super Mario de vil.
Nintendo

Flere gratisspill

Da Nintendo presenterte «Nintendo Switch Online» tidligere i år, lovte selskapet at abonnenter skulle få ett «Virtual Console»-spill på lån hver måned. Det var imidlertid ikke nok, mente fansen, og nå har utvikleren justert på ordningen.

I stedet vil betaltjenesten gi tilgang på et bibliotek med klassiske titler – som Super Mario Bros. 3, Balloon Fight og Dr. Mario. I en uttalelse til Eurogamer forteller Nintendo at abonnenter kan spille så mange spill de ønsker, så mye de ønsker og så lenge abonnementet er aktivt.

Ved siden av nettspilling og tilgang på gratisspill byr nettjenesten på stemmechat og tilbud i nettbutikken Nintendo eShop. Nintendo Switch Online vil koste 19,99 dollar i året, som tilsvarer rundt 170 kroner. Prisen her til lands er riktignok ikke bekreftet.

Nintendo Switch er en robust, liten sak.
Se konsollen overleve et fall fra 300 meters høyde »

Siste fra forsiden