God of War Ragnarok

Nettsted hevder at God of War Ragnarok er utsatt til neste år

Journalistveteran Jason Schreier har imidlertid hørt noe annet fra sine kilder.

PlayStation Studios

Oppdatering 11. juni: Sony har ikke utsatt God of War Ragnarok, men planlegger å slippe spillet i november i år. Det hevder Bloomberg fredag.

I en ny reportasje fra nettstedet skriver Jason Schreier at Sony kommer til å kunngjøre den offisielle slippdatoen senere denne måneden. Akkurat når det blir er uklart, men vi følger med.

Opprinnelig sak følger.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til Bloombergs Jason Schreier at

Gamereactor melder onsdag at God of War Ragnarok er utsatt. Ifølge nettstedet lader Sony opp til å kunngjøre at spillet ikke lenger kommer i år, og at lanseringen er flyttet til en gang i 2023.

God of War Ragnarok.
PlayStation Studios

Noen flere detaljer rundt den påståtte utsettelsen kom ikke frem, og verken Sony eller Santa Monica Studio har kommentert situasjonen. Gamereactor hevder å fått saken bekreftet av «flere europeiske kilder», men Bloomberg-journalist Jason Schreier har sådd tvil om ryktet.

I en Resetera-tråd om utsettelsen skrev Schreier at hans kilder ikke har hørt noe om at God of War Ragnarok er flyttet til 2023.

– Det er vanskelig å kunne definitivt motbevise noe, men noen som kjenner til situasjonen fortalte meg akkurat at de ikke har hørt noe om en utsettelse til 2023. Det gjorde også en som kjenner en som kjenner til saken, sa Schreier.

Dermed blir det bare å vente til Sony gir lyd fra seg. God of War Ragnarok skulle opprinnelig lanseres i 2021, men ble så flyttet til året etter. Siden har vi hørt lite om spillet, men i april lovet en utvikler på spillet at det fortsatt skal komme i år.

God of War skal også bli TV-serie.
Sony fortsetter satsingen på film og TV »

Siste fra forsiden