NFS: Shift 2 annonsert

EA har annonsert en oppfølger til det glimrende racingspillet.

Need for Speed-serien har gjennom årene vært gjennom mye rart. Serien begynte akk så bra, men tapte seg etterhvert voldsomt med en haug av middelmådige utgivelser. Men nesten ut av blå kom i fjor Need For Speed: Shift. Et glimrende spill som gjorde det meste rett – i hvert fall mente undertegnende så da det ble anmeldt, "Spillet både ser og høres fantastisk ut, kjørefølelsen sitter som støpt, og attpåtil byr konkurrentene på en real utfordring."

EA har som kjent ikke ligget på latsiden siden Shift ble utgitt, bare et par dager gjenstår før gjenfødelsen av NFS: Hot Pursuit slippes i butikkene. Og nå viser det seg at EA fortsetter å satse hardt på Need for Speed-serien, NFS: Shift 2 Unleashed ble nemlig annonsert i dag.

Via en pressemelding avsløres det at Shift 2 skal bygge videre på elementene som gjorde det første spillet såpass populært, nemlig den rå følelsen av fart og kraft. Det fortelles at opplevelsen skal gjøres enda mer autentisk, først og fremst ved at den allerede glimrende cockpit-vinkelen skal gjøres enda bedre: Man skal både føle og se at hendene til førere svetter og griper rundt ratt og girspak mens kriger for neste posisjon.

Videre avsløres det at spillet også skal bygges på en ny grafikkmotor, og med denne skal det blant annet følge hektiske nattløp og mer autentiske krasj. Avslutningsvis nevnes det at Autolog fra Hot Pursuit vil implementeres for å skape mer konkurransepreg på spillet.

Shift 2 Unleashed vil ifølge pressemeldingen slippes våren 2011 for både PS3, X360 og PC.

Siste fra forsiden