– Ninja Gaiden III er for alle!

Det tredje spillet i den brutalt vanskelige serien skal fange flere spillere.

Det er ikke veldig mye som er kjent rundt Ninja Gaiden III, bortsett fra at det er under utvikling hos Team Ninja – og det eneste bilde vi har fått servert er av en blodig Ryu Hayabusa.

En blodig helt.

Nå snakker imidlertid Team Ninja-sjef Yosuke Hayashi ut til Eurogamer, og han nevner blant annet at Ninja Gaiden III vil bli mer tilgjengelig for spillere flest. Serien er nemlig kjent for å være svært utfordrende.

– Ninja Gaiden III blir ikke lett, men det vil invitere flere til å spille. Det blir mer tilgjengelig. Ninja Gaiden III skal ikke bare være for de virkelige gode spillerne, sier Hayashi.

Og han fortsetter:

– Vi vil gi dere spenning, og det kommer ikke bare fra vanskelighetsgraden. Det er mer spenning i å kjempe mot en interessant sluttsjef på et brett. Det er slikt vi er ute etter. De forrige spillene var kanskje litt for vanskelige.

Ninja Gaiden III kommer til Xbox 360 og PlayStation 3, men har foreløpig ikke fått noen slippdato. Det er ventet at vestlig presse slipper til for testing under sommeren E3 i Los Angeles. Der er vi på plass med tre journalister, så det er bare å glede seg!.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden