Ninjas in Pyjamas ble disket under helgens LCS-kvalifisering

Nå har laglederen og en av spillerne lagt opp.

Ninjas in Pyjamas får ikke spille i LCS i år. Bildet er fra Staples Center under fjorårets verdensmesterskap.
artubr, flickr.com

League of Legends-laget Ninjas in Pyjamas ble diskvalifiser under helgens tilleggskvalifisering, etter at top-laner Morten «Zorozero» Rosenquist ikke stilte med en oppdatert utgave av turneringsklienten. Siden laget derfor ikke greide å stille til tidsfristen ble de fjernet fra kvalifiseringsrundene, og det ble derfor kun Meet Your Makers, og Supa Hot Crew som spilte om den siste plassen i LCS-ligaen. Supa Hot Crew knuste MYM 2-0 etter to ensidige kamper.

Ninjas in Pyjamas er laget til norske Erlend «Nukeduck» Holm som har imponert i det profesjonelle League of Legends-miljøet det siste året. I etterkant av diskvalifiseringen virker arendalitten å ta det hele lett.

Supa Hot Crew slår Meet Your Makers i kamp nummer to.

– Vi tar det ikke så hardt, for å være ærlig. Nå har vi sjansen til å bygge opp teamet i Coke League, tvitret han etter diskvalifiseringen, og viser da til en liga arrangert sammen med Coca Cola myntet på lag som ønsker å komme seg inn i LCS senere.

Lagleder trekker seg

Like før NiP egentlig skulle spille ble det kjent at lagets jungler John «hyrqBot» legger opp etter å ha slitt med motivasjonen, og også slutter som esportsutøver. Mandag kveld ble det kjent at også lagleder Martin «Deficio» Lynge slutter i organisasjonen. Deficio skal nå bli kommentator på heltid, og NiPs nye lagleder, norske Gustav «flabbert» M. Karto, understreker på Reddit at hans avgang var kjent en stund før diskvalifiseringen.

Nå skal Ninjas in Pyjamas etter sigende gjøre det de kan i nystartede Challenger League sammen med sitt nyeste tilskudd, svenske Amin «Amin» Mezher, som erstatter hyrqBot i jungelen.

Tirsdag kveld begynner for øvrig første uke av League Championship Series, der de beste lagene i hver region spiller mot hverandre. Først ute er Europa-oppgjøret mellom Fnatic og Gambit Gaming – en matchup som blir særs spennende siden Gambit slo Fnatic under Intel Extreme Masters i Köln i slutten av november. Kampene kan du se via LCS' offisielle nettsider klokken 19:00

Undres du på hvordan det er å se MOBA-spillet på proffnivå?
Les vår seerguide til League of Legends »

Siste fra forsiden