Nintendo overrasket med spesialversjon av det opprinnelige The Legend of Zelda

Sniklanserte spillet for Switch Online-abonnenter.

Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Tirsdag slapp Nintendo en oppdatering for betalingstjenesten Switch Online, med ferske NES-spill for abonnenter å kose seg med. Som annonsert på forhånd inkluderte oppdateringen NES Open Tournament Golf, Solomon's Key og Super Dodge Ball, men konsollmakeren snek også inn en liten overraskelse.

The Legend of Zelda: Living a life of luxury! er tilgjengelig for Switch Online-abonnenter nå.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Abonnenter som logget seg inn fant nemlig en spesialversjon av det opprinnelige The Legend of Zelda-spillet. «Living the life of luxury!», som utgaven heter, gir spillere umiddelbar tilgang på alle gjenstander i spillet, samt en haug med rupier.

Tilsynelatende enkel vei til seier

Man begynner utstyrt med White Sword, Magical Shield og Blue Ring, samt et Power Bracelet. Ifølge Nintendo bør det være nok til å hamle opp med Ganon og hans lakkeier, men de som fortsatt støter på problemer kan altså bruke rupiene for å kjøpe seg enda flere hjelpemidler.

Alle som fullfører The Legend of Zelda: Living the life of luxury! får tilgang på en tøffere vanskelighetsgrad, kalt Second Quest.

I en pressemelding forteller Nintendo at Living the life of luxury! er det første av flere planlagte spesialversjoner av NES-spill. Hvilke titler det er snakk om er uvisst, men selskapet har tidligere avslørt at Metroid, Mighty Bomb Jack og TwinBee kommer til Switch Online-abonnenter i november, mens Adventures of Lolo, Ninja Gaiden og Wario's Woods blir tilgjengelige i desember.

Nintendo Switch kan få en ny versjon til neste år »

Siste fra forsiden