Nintendo pøste ut nyheter i fersk Direct-presentasjon

Her er de største avsløringene fra nattens sending.

Natt til fredag var det duket for nok en Nintendo Direct-presentasjon, der den japanske spillgiganten trakk flere store nyheter ut av sekken. Gjennom den 35 minutter lange sendingen viet Nintendo oppmerksomhet til en bunke kommende Switch- og 3DS-titler.

Du kan se presentasjonen i sin helhet i videovinduet over, men for den som ikke har en halvtime til overs har vi samlet flere av de største nyhetene nedenfor.

Super Smash Bros. til Nintendo Switch

Super Smash Bros.
Nintendo/YouTube

Siden lanseringen av Nintendo Switch for ett år siden har fans ventet i spenning på et nytt Super Smash Bros.-spill til hybridkonsollen, og nå har tiden kommet. Med en kort teaser-trailer trakk Nintendo sløret av slåssespillseriens neste innslag, med et foreløpig lanseringsvindu satt til 2018.

Luigi's Mansion til Nintendo 3DS

Nintendo GameCube-klassikeren Luigi's Mansion gjenoppstår i oppusset og håndholdt utgave på Nintendo 3DS senere i år. Ved siden av å legge ut på spøkelsesjakt som reddharen Luigi vil nyversjonen la spillere prøve en ny «Boss Rush»-modus og diverse andre funksjoner.

Nye Mario Tennis Aces-detaljer

Mario Tennis Aces.
Nintendo

Mens Nintendo kun brukte ett eller to minutter på hvert av spillene, viet utvikleren hele seks minutter til det neste Mario Tennis-spillet. Mario Tennis Aces introduserer en rekke nye egenskaper for spillere å leke seg med, støtte for bevegelseskontroller og en haug med minispill. Spillet lanseres for Nintendo Switch den 22. juni, men en gratis demo blir tilgjengelig snart.

Dark Souls Remastered-beta og -amiibo

Som kjent kommer nyversjonen av Dark Souls til Nintendo Switch den 25. mai i år, men før den tid får spillere hive seg ut i en nettverkstest for actionrollespillet. Detaljer rundt testen vil avsløres ved en senere anledning, og i mellomtiden kan fans sikle over den nylig annonserte Solaire-amiiboen som vil lanseres samtidig med Dark Souls Remastered.

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story til Nintendo 3DS

Nintendo DS-spillet Mario & Luigi: Bowser's Inside Story spretter ut på Nintendo 3DS i ny drakt i 2019. Ved siden av den opprinnelige rollespillopplevelsen lover Nintendo forbedret grafikk og en helt ny historiemodus, der spillere får bli med Bowser Jr. på eventyr.

Les også
Anmeldelse: Splatoon 2

Splatoon 2-utvidelse og -gratisoppdatering

Splatoon 2 får en stor utvidelse til sommeren.
Nintendo

Den første store utvidelsen til Splatoon 2, kalt Octo Exspansion, rulles ut en gang til sommeren. Ekspansjonen – som er inkludert i spillets sesongpass – byr på en ny enspillerkampanje med over 80 ulike oppdrag, der spillere trer inn i rollen som den mystiske Agent 8. Allerede i april får spillet en stor gratisoppdatering, med tonnevis av nye våpen, brett og annet utstyr til flerspillerdelen.

Octopath Traveler har fått slippdato

Det kommende rollespillet fra Square Enix har omsider fått en slippdato, og ankommer Nintendo Switch den 13. juli 2018. Etter flere måneder med kodenavnet Project Octopath Traveler kunne Nintendo også avsløre at spillets offisielle navn blir Octopath Traveler.

Captain Toad: Treasure Tracker til Nintendo Switch og 3DS

13. juli kommer også Captain Toad: Treasure Tracker – Wii U-spillet fra 2015 – til Switch og 3DS. Plattformspillets nye utgaver lar spillere bli med Captain Toad på skattejakt, og byr i tillegg på et per ferske brett, samt muligheter for samarbeidsspilling i Switch-versjonen.

Presentasjonen inkluderte også en rekke andre avsløringer av både nye og gamle spill. Blant annet kommer South Park: The Fractured But Whole, Okami HD, Little Nightmares og Undertale til Nintendo Switch senere i år, mens et nytt WarioWare-spill lander på Nintendo 3DS den 28. juli.

Siste fra forsiden