NM i FIFA Football 2004 er over

NM-finalen i FIFA Football 2004 for PS2 ble avholdt lørdag 6. mars på The Sportsbar i Oslo. Vi har rapport fra finalen.

Totalt deltok rundt 150 personer i de forskjellige kvalifiseringsomgangene i Stavanger, Trondheim, Bergen og Oslo. Ti av disse fikk delta i helgens finale, som foregikk på The Sportsbar i Oslo.

Her er rapporten fra lørdagens finalekamp:

Etter innledende gruppespill sto fire spillere igjen; Håkon Hansen, Eyvind Sørensen, Åge Forbod og Fredrik Skøien. Det ble spilt med henholdsvis Milan, Chelsea, Barcelona og Arsenal. Stemningen var på topp da Eyvind Sørensen og Håkon Hansen endte opp i finalekampen.

Hansen kom fra Stavanger og hadde 3 supportere med seg, mens Sørensen fra Oslo hadde minst 15 supportere som til og med hadde laget egne sanger til sin spiller. Sørensen hadde faktisk spilt så mye PlayStation 2 i forkant av finalen at den brøt sammen dagen før konkurransen på The Sportsbar. Da Hansen tidlig i kampen fikk straffespark etter at Sørensen hadde felt en av hans spillere innenfor 16-meteren, og Sørensen også fikk en spiller utvist som følge av taklingen, ble spillet preget av at Sørensen stadig var under press. Dette gjorde at han etter hvert måtte blottlegge seg bakover, noe Hansen utnyttet effektivt og vant noe overraskende 4-0.

Dermed ble Håkon Hansen kåret til Norges beste FIFA-spiller på PS2, mens Eyvind Sørensen kom på andreplass og Åge Forbod kom på tredjeplass. I følge Electronic Arts var arrangementet en stor suksess, og de forteller at de ønsker å arrangere flere slike mesterskap i fremtiden.

Gamer.no gratulerer Håkon Hansen og de øvrige finalistene, og håper at neste års arrangement også vil inkludere de andre plattformene FIFA kommer ut til.

Siste fra forsiden