No Man's Sky-utvikleren byr på et litt mindre eventyr i sitt neste spill

Se traileren for The Last Campfire.

Blant de mange spillene som ble vist frem for første gang under denne ukens The Game Awards-utdeling, var et lite spill fra Hello Games. Etter det gigantiske No Man's Sky satser utvikleren på en litt mer kompakt opplevelse, som skal hete The Last Campfire.

På vei hjem

Verdenen i The Last Campfire er full av merkelige skapninger.
Hello Games

The Last Campfire er det studio-sjef Sean Murray kaller en Hello Games Short – en mulighet for Hello Games-ansatte til å realisere sine kreative ideer. Spillet er laget av bare to utviklere – Chris Symonds og Steven Burgess – som tidligere har stått bak det sjarmerende eventyret Lostwinds.

– Jeg er så stolt over at bare to stykker fra vårt team har klart å lage dette interessante kunstverket, som er så morsomt og unikt å spille, forteller Murray på The Last Campfires nyopprettede nettside.

Spillet følger historien om en liten knert som har gått seg vill i en mystisk verden, og det blir din jobb å følge ham hjem. Reisen går gjennom en mørk skog, og ut i et landskap fullt av farer, andre fortapte sjeler og merkelige vesener.

Etter planen vil The Last Campfire lanseres en gang til neste år. En oppføring på Steam er allerede oppe, så det kommer i hvert fall til PC, men ellers er det uvisst hvilke plattformer Hello Games har planer om å lansere spillet på.

Hello Games fortsetter å arbeide med No Man's Sky.
Romspillet fikk nylig nok en gratisoppdatering »

Siste fra forsiden