The Last Campfire - dato

No Mans Sky-skaperens nusselige eventyr kommer til sommeren

Se den nyeste traileren for The Last Campfire.

Det var i slutten av 2018 at No Man's Sky-utvikler Hello Games dro sløret av sitt neste sideprosjekt, The Last Campfire. Gjennom hele 2019 hørte vi imidlertid ikke så mye som et pip, men tirsdag kom endelig en ny oppdatering fra studioet.

Med en fersk trailer kunngjorde Hello Games denne uken at The Last Campfire vil lanseres en gang til sommeren. Det blir da å finne på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, bekreftet studiosjef Sean Murray.

Hva selve videoen – som du kan se over – angår, viser den flere av strabasene som vår blåkledde protagonist må gjennom. Oppgaver inkluderer gåter og puslespill, samt navigering av en verden full av ulike skapninger. I tillegg ser det ut til å bli en del kontakt med forfedre og glimt av fortiden, i filmsekvenser som minner mye om Journey.

Som Hello Games har forklart tidligere er The Last Campfire første innslag i det studioet håper blir flere små sideprosjekter i fremtiden. Totalt er det kun tre personer som jobber med spillet, mens resten av studioet fortsetter å fokusere på No Man's Sky.

I en melding på Twitter fortalte Murray at de tre akkurat går i gang med korona-isolering, og at resten av spillet vil fullføres utenfor Hello-studioets vegger.

Siste fra forsiden