The Last Campfire

No Man's Sky-utviklerens nye spill er ute nå

The Last Campfire fikk plutselig slippdato.

Hello Games – studioet best kjent for romeventyret No Man's Sky – har kunngjort en slippdato for sitt nyeste prosjekt. The Last Campfire er nemlig ferdigutviklet og lanseringen skjer allerede i dag, 27. august.

I The Last Campfire blir spillere med den lille krabaten Ember på eventyr.
Hello Games

Datoen kommer sammen med en ny trailer for spillet, som du kan se over. I videoen forklarer studiosjef Sean Murray litt om inspirasjonen og motivasjonen bak spillet, som ble laget av kun tre medlemmer av Hello Games.

I The Last Campfire blir spillere med det lille knøttet Ember på eventyr i en dyster verden. På vei møter man på andre fortapte vesener som er på leting etter håp, og det er opp til deg hvem du ønsker å hjelpe.

– I all hovedsak er dette et spill som handler om utforsking i en verden full av puslespill. Du lærer deg nye egenskaper etter hvert som du reiser gjennom verdenen og du prøver deg på stadig vanskeligere utfordringer, forklarer Murray.

Ifølge utvikleren kan spillere forvente en opplevelse som tidvis blir ganske så utfordrende. For de som heller vil utforske verdenen og hilse på figurer i ro og mak har teamet derfor slengt på en «explore»-modus, fri for standardopplevelsens mas og kjas.

The Last Campfire blir tilgjengelig på PC via Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og på iOS via Apple Arcade.

No Man's Sky fikk nylig enda en gratisoppdatering.
Denne introduserer Aliens-aktig grøss »

Siste fra forsiden