Noe lurer i sjøen ...

Mystisk side hinter om kommende hendelser i Bioshock 2.

En mystisk nettside, There's Something in the Sea, dukket nylig opp på nettet. Siden, som per nå inneholder svært få detaljer, gir et glimt av det kommende spillet Bioshock 2.

I motsetning til hva rykter har spekulert i, gir siden inntrykk av at spillet vil bli en oppfølger til suksesspillet Bioshock fra 2007, ikke en forhistorie. Siden, som inneholder et notatark samt en avisartikkel, hinter til at det igjen er aktivitet i den sunkne byen, Rapture.

Den mystiske avisartikkelen.

Avisklippet, som er datert 7 år etter hendelsene i det første spillet, forteller om en mystisk kidnapping av en liten jente fra en søvnig fiskerlandsby like ved kysten av den sunkne byen. Avisklippet inneholder et intervju av jentas foreldre som ble vekket midt på natten av et forferdelig rammel, sekunder etterpå hørte de sin datter skrike - da faren sprang ut for å sjekke hva som foregikk, så han såvidt en mystisk figur med lysende røde øyne - som til tross for at han bar på jenta, forsvant med "utrolig fart".

Figuren ble videre beskrevet som en høy og tynn figur, som tilsynelatende var ikledd en slags hjelm. Aner vi en ny, og forbedret Big Daddy?

Noe foregår utvilsomt fortsatt nede i det dype mørket, og trolig vil nye mystiske rapporter dukke opp på siden. Følg med på There's Something in the Sea.

Siste fra forsiden