Slutt for BottleRocket

Nok en nedleggelse

Rise of the Kasai-studioet er lagt ned.

Amerikanske BottleRocket ble grunnlagt i 2002 av spillutviklere fra Sonys San Diego-studio. Flere av dem hadde tidligere jobbet med actioneventyret The Mark of Kri hos Sony, og det da ferske studioet fikk oppdraget med å utvikle oppfølgeren, Rise of the Kasai.

BottleRocket mistet Splatterhouse-prosjektet

I fjor ble det kunngjort at BottleRocket og Namco Bandai hadde inngått en avtale om å utvikle et nytt spill i den gamle actionserien Splatterhouse, men av ukjente grunner trakk Namco Bandai prosjektet tilbake.

Kotaku melder nå at BottleRocket har stengt dørene. Studiosjef Jay Beard har fortalt over e-post at de strevde i over seks måneder med å holde hjulene i gang, og at de nå ikke makter å fortsette. Nøyaktig hvorfor studioet måtte nedlegges oppgis ikke, men det er ikke utenkelig at det plutselige tapet av Splatterhouse er den viktigste årsaken.

Beard har likevel ikke tenkt å gi seg i bransjen. Han prøver nå å stable et nytt utviklerstudio på beina, men det er ukjent om han tar med seg noen av sine forhenværende kolleger i det nye foretaket.

Siste fra forsiden